Mycket kommer och mycket går

Förlåt om ja inte haft tid att uppdatera er, har inte haft så mycket tid att skriva.
Sommar-veckorna har tittat förbi, och man har mest varit ute och lirat lite fotboll och basket,  pluggat ganska mycket också..som sagt, man vill ju ta igen förlorad tid och verkligen göra sitt bästa i plugget, som man har skitit i förut.

men..

Förrendringar har skett, i livets krets och i allmänheten..ganska skönt, men ändå några ganska jobbiga saker som man måste ta tag i först, men de klarar man.

Dom senaste månaderna har varit ganska hektiska, väldigt mycket har hänt och kommer ske. Man har förlorat mycket och fått mycket tillbaka också.
Vissa saker kommer aldrig att vara dom samma..de är ganska tråkigt..man är igentligen för envis för att prata ut om de..så de blir aldrig av, man väntar på att nån ska göra de första..ta de första steget liksom.. och bara prata ut om de som är fel, eller så har man bara glidit isär? jag vet inte. Man får väl göra de bästa av situationen?
Nåväl..Man får fortsätta iallafall!

Dessutom vill jag glatt säga att studentskivorna har äntligen kommit igång, kommer bli ganska roliga veckor framför sig. De ska bli kul och träffa gamla polare, som man känt sen man varit liten.


Peace,

j.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0