Jag tror jag har upptäckt livets hemlighet

Jag förstår inte, du förstår inte.. Vad är de du vill? Vad är de egentligen jag vill? Vart vill du komma, och var vill du avsluta allt?
Det måste bli sagt..jag vågade inte ringa, jag vill inte störa dig, jag vill inte förstöra. Du har de bra i livet, de är du värd att ha, all lycka i världen. Jag vill inte som sagt förstöra nånting med mer tänkande, de behöver du inte..
Älskar att prata med dig, de behöver du veta. Jag vet inte vad du menar när du säger att allt blir fucked-up. Livet är många up-and-downs. De här kanske är ett 'down', men de går väl 'up' då också?. Jag vet att du inte bryr dig längre, de har du sagt. Men du vet att de inte är ditt fel. Nånting. Men förstår inte varför man måste sluta snacka. Bara avsluta ett bra kapitel i livet..jag har haft de skit bra när ja snackar med dig. De tackar ja för. Man ska vara glad över de man har..eller har haft..Nu är de väl slut antar jag..?

Jag tror jag har upptäckt livets hemlighet, hänga runt tills man vänjer sig med all skit och gäldje..





Peace, j.

lite kyligare, lite kallare.

Vägen leder till havet, havet..havet, så vackert. Vid bryggan man står, vakar över himlen, molnen och dess vackra solsken som skiner ner och möter vattenytan. Vad mer kan man önska sig? Än att livet finns här, vi lever...Vi är ett tillsammans med jorden?

Men vi fortsätter vandra..

Tittar ner, tittar upp. Ser stjärnorna, ser ljuset. Man trodde man hade allt, man var nöjd med de man hade. Glad. Överlycklig. Överskattad.

Förväntansfullt skådade jag framtiden.

Trappsteg för trappsteg innan trappstegen försvann och sanningen synades. Vart är du? Gömmer du dig i det kalla mörkret? Undviker du ljuset av snön? Du försvinner.

Vandrandes ner mot gatan sakta.

Jag närmade mig busshållsplatsen, många meningslösa ansikten finns till synes, men vart är du? var är du?
Avgångsdags är kommen, och din plats är tom..förväntningarna släpper snabbt. Var är synen av ditt vackra hår, ditt fina leénde som ja hoppas enbart mig var till att se.
Ikväll reser jag ensam. Livet bär mig till nästa hållplats där allt är likadant, fast ändå lite kyligare, lite kallare än på föregående.
Men kanske nästa gång. Nästa gång kanske resan varar för evigt?


lite oldies och nya ihop och omvridna..

peace, j.





jobb?

jobbjobbjobbjobb
jobbjobbjobbjobbjobb
jobbjobbjobbjobbjobbjobb
jobbjobbjobbjobbjobbjobbjobb
jobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobb
jobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobb
jobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobb
jobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobb

When one door is closed, don't you know, another is open - bob marley.


hoppas ni får en bra dag!

peeeace. j.

bortom horisonten där markytan och himelen möts!

Nya hopp kommer vardag..idealen, inspirationen, om allt och lite till..
Ny dag, kallare..blåsigare...allmänt bortom horisonten där markytan och himelen möts..solen går sakta men säkert ner..de blir mörkt..allt för mörkt...allt man ser är lamporna som lyser upp stan uppifrån som strålkastare..Varför är vi här? varför är jag här med dilemmat överlevnad..svåra beslut som inte kan fattas, Idéerna..idealen rättare sagt går upp i rök.

Bestäm dig för något nytt, förnekelse av alla skäl..vandarar runt i cirklar om hopp om att allt är bra, du är bra..jag är bra..vi är bra? nej skit i de vetja. jag vet att du lever, jag lever fan också. Tar en dag i taget, lever upp till den..överskattar den..lyckan kommer..men vandrar snabbt iväg.

Nooo...

Dont give up..ge aldrig upp. Den saken är klar, kämpa tills du dör. Alltid.
Förnekelse kan skapa oro, besvikelse kan skapa en sorts depression..hat kan leda till död. Fuck de..tänk aldrig så..ta fram hoppet du har inom dig och släpp ut de..skapa frid med dig själv..släng ut dina inre demoner..vi alla har dom väl? låt dom inte ta över dig. Var stark..starkare än dom...du vet att du kan...alla kan!

Njut medans du kan, gör de du vill..bara du..låt inte en jävel komma emellan. kämpa för de du vill ha, om du verkligen vill ha de..livets gång rullar bara en gång..du har en chans.

Take it or leave it. It's all up to you.
I need you to be strong..for me..to me..
Come, lets go!




På några andra notes så är de ju bloggarnas dag idag..söndag, de är väl rätt..
Ny vecka väntar..ny jobbvecka..är väl lite sådär, men äntligen har man kommit nästan bort från sjukligheten så man kan börja träna imorgon igen, woho!

peeeace. j.


Makt

De går inte att peka ut de goda o onda. Går inte att försöka måla över livet med någon slags moralfärg. Bara låtsas som om de fanns rätt o fel, gott o ont. De är skitsnack. De är allas krig mot alla. Något måste styra upp. Någon måste se till att folk inte slog, sköt, sprängde ihjäl varandra. Någon måste ta makt. Ingen har rätt att gnälla på systemet utan att försöka göra något själv först, med all kraft.

-Aldrig fucka upp

peace, j.

snabbare med allt mer fart

Andra september 2009..tiden bara går och går..snabbare med allt mer fart framåt..Börja tänka på framtiden och vad den har o vänta..såsmåningom kommer allting som en fucking sten fallandes mot en..men man ska väl inte tänka på framtiden..tänk iställe på morgondagen, lev för den.

Vill försöka få dig att förstå att allt är värt att satsa på, men ändå förstår ja dig när du inte vill..du..du är fan underbar och snäll. It's true..Du har haft de jobbigt..ännu jobbigare med de här? vill inte att de ska vara så..vill att du ska må bra och ha kul i livet..man lever bara en gång..misstag är misstag som går att reparera, allt går vidare om man bara vill..livet är inte lätt eller svårt..de är nånting där i mellan som nån gång släpper lös de onda eller goda i livet..Du är fan guld värd..vill inte bara förlora dig. Belive it or not.

Idealen man har i huvudet går fortfarande att finslipas..vad händer sen? hur kommer allt gå? springandes bort från den långa mörka vägen mitt i staden där bara lamporna ute vid kanten halv-lyser..run to the light..spring mot ljuset..de eviga..de som håller föralltid. Kan vi inte göra de?



peace. j.

RSS 2.0