Tattoo!

Min Tatuering finns uppe på Facebook :) Bara att svinga förbi o checka vet ja!


2009 nytt liv, nya tag!

Allting blir till de förgångna, ett nytt år, en ny kommen tid, nya händelser. 

Snart är de inte längre en ny vecka..ingen ny dag..ingen ny timme på de här året. Utan de blir ett nytt år. Ett bättre år? Tänk efter på dina misstag från de här året och glöm dom inte, gör inte samma misstag.
Igentligen ska man inte säga så, för utav dina misstag så lär du dig? Du själv växer en del..eller gör man verkligen de? lär man sig något utav alltet? jo men visst, om man vill.

De här är chansen att ta nya tag, så gör de! Om du inte vill hamna i samms sits som förut.


Allt som allt så har 2008 varit ett jävligt bra år, fasten de har gått jävligt snabbt, vissa saker har vänt upp och ner på hela livet, men de är sånt man får ta också..som sagt, man lär sig ju utav de!

Lite av 2008 memories, <3
Helt klart värt att stå först...Rhodos, fyfan va klockrent de var, kommer nog aldrig glömma de, klubbarna, barerna, norska flickor, ouff. Utomlands 2009? hehe.
Sen är de ju de gamla vanliga, de nya sköna folket man har mött, gammalt ansikte som nytt, utan er är ja ingenting asså!
Ny lya man har fått. Klart ett på topp också. Jävligt skönt, men man vänjer sig fortfarande..sen för att göra livet 'helt perfekt' så skaffa flickvän? finns en, men de funkar väl inte, så vart är du?
Kommit igång med träningen i september. Man känner sig mycket bättre på alla sett o vis.
De är ju så mycket mer o nämna..resten är i tankarna :)


peacè. j


Tattoo!

tog tattoo idag, blev så jävla bra. Kommer upp en bild imorgon :)


God Jul

Om jag inte hinner säga de imorgon, så kan ja väl passa på att säga de nu. God jul

Vi hörs nån gång den 26-27;e.



En dröm

En upplevelse..Kan man ha den perfekta drömmen? Varför drömmer vi? Den där såkallade REM-sömnen..varför? Innehållet i våra drömmar, slump eller budskap från det undermedvetna? Kan något sånt hända på riktigt? Vill hjärnan förbereda kroppen inför kommande händelser som hjärnan anser vara troliga?

Jag drömde idag om dig, igen..

Önskar att de va som för några veckor sen, fyfan va ja saknar de, saknar dig.. fan alltså, att man kunde bli så involverad i nått sånt litet som de vi hade. Vill glömma, men ändå inte. De funkade ju inte, kan du säga varför? De får bli som de blir..Kanske låter dumt.. Jävligt osmart, men ja finns här för dig. Du kanske inte bryr dig om mig längre..men de är som de är..Bara du är lycklig så är jag nöjd..så kommer livet sluta bra? jovars.


Annars så har helgen varit ganska soft faktiskt. Man fick väl en hel del gjort.
Jobba måndag tisdag, sen är de jul, så då är de lite ledighet..skönt, tror man behöver de..har blivit ganska mycket på sistånde, jobba sen träning har tagit ganska så mycket tid. Men de är väl ganska bra, så man slipper tänka på annat, de som händer runtomkring och de man har i huvudet. Pallar igentligen inte me så mycket just nu, nu vill ja bara njuta av tiden..vem vet kanske de blir bättre om du kommer tillbaks, när du kommer tillbaks? tror inte de..eftersom du har avslutat de kapitlet som vi hade. Men vem vet? Life goes on.

peace-j.

Helgen är på g

Nå..imorgon är de fredag. Feting skönt. Äntligen lite helg som väntar, sen jobbar man på måndag o tisdag också :/ Sen är de ju faktiskt jul..känns inte riktigt som de, om ja får säga så..vart är snön? vart är minusgraderna...Men ja som inte gillar kallt o sånt så mycket ska väl inte klaga, visst..de kan vara mysigt, men inte i detta fallet.

Vi får väl se vart denna helg leder mig, vad som händer o sker. Förhoppningsvis något kul, så man får lite glada tankar!

Nedräkningen fortsätter...

15 dar kvar till tattoo!

började me att bara köpa snus

En vit helg? och då menar ja inte de som stod i tidningen, med massa snö, jag menar en vit helg, inge dricka, ingenting.

Men så blev de inte tyvärr, på lördagen behövde vi snus, så ja o pb drog ner till centrum o chilla lite o köpte snus, några polare hörde av sig o sa att dom satt vi eagle, så vi tänkte att vi kunde lika gärna tagga dit och kolla läget..
Så vi gick dit, dom kröka som de inte fanns något imorgon, man blev ganska taggad, så man tog sig några öl där, men skulle inte ut efter eagle i kallhäll.

Men så blev de ju inte..Dom sa att de var bartömning i Emils i jakan fram till jul, billig xider o öl är inte helt fel, visst? Vi gick dit, va där i typ 10min köpte 4 cider/öl, men stämningen sög tyckte vi, så vi taggade till Pergola iställe, mer öl där, mycket mer!

Sen vi 1 tiden när dom stänge sa vi att vi inte pallade dra till MP, short om cash vi julrushen o allt ju. Så vi pratade ihop oss med två brudar och drog hem till dom på så kallad 'efterfest' men vi satt mest bara o prata, så vi kan säga att vi chillade där bara.

Vi tog 4 bussen hem. Var en ganska soft kväll faktiskt, även fast de blev lite mycket drick


A goodbye

A goodbye isn't painful unless you're never going to say hello again?

Känns bara så tomt, du går snart, ja kan inte stoppa dig..vill inte ta adjö, vill inte säga hejdå..dom där orden funkar bara inte. Om man tänker efter är de ju inte så länge..men de är exakt va det är.

What happens when you come back?

Jadu..verkar ju som inget skulle funka för att påminna dig om mig, jag vill de, men ändå inte förstöra för dig..Du behöver de här, och bara du blir lycklig så är allt bra..de är bara o bita ihop antar ja..och gå vidare dessvärre..
Kommer väl finnas här när du kommer tillbaka.. alltid.

Lesson learnt in life.

peace..j.

You know who you are



Känn dig träffad..du..ja du.

Slitage, trött och allmänt otaggad

Kom precis från gymmet, man ska väl säga att man ska känna sig taggad nu, men inte..Nu måste ja bara gå ner i tvättstugan o tvätta sen måste man laga käk tills imorgon.

Inge vila här.

Golden hits!

Golden hits äger....men un är de bara att se om man kommer upp imorgon elller om man ska sjukskriva sig? dessväre var de jävligt roligt..haha..20-30 åldern for thew win! inge jävla skitålder de där :D

Kom till mig

usch..sov fucking 3 timmar inatt, o nu ska man gå till jobbet..bleh. :(

Kanske de varar för evigt

Trappsteg för trappsteg innan trappstegen försvann och sanningen synades... 

Man närmar mig hållplatsen, hon var där när man kom fram, lyste upp hela gatan. Alla spanade in henne, men visste att dom inte hade en chans, ett unikt leénde du gav till dig själv och tittade runtomkring dig..ett leénde som enbart ja trodde var för mig att se.

Avgång sker och platsen bredvid mig som du skulle suttit på är tom. Förväntningarna släpper..Var är synen av ditt bruna vackra hår?

Vart är du? Gömmer du dig i det kalla mörkret? Prata med mig vart än du är..

Ikväll reser man ensam i de oändliga.

Livet leder mig till nästa hållplats..där allt verkar kyligare och mörkare än den förgående.
Men kanske nästa gång..nästa hållplats kommer du vackra prinsessa.

Kanske de varar för evigt?

nedräkning..25

Btw nedräkning redan nu..25dar kvar till tattoo, den blev så jävla grym! Kommer o sätta den på Bröstet.

for a loss cause

De går bra nu..kompis de går bra nu..rätt så ja.

Ganska tung vecka, mycket shit på g liksom..jobb, hinna träna..man kommer fan inte hem förens 7 tiden helt slut..
Saknar någonting ganska mycket..De kommer väl försvinna, men när? nu? sen? när de är försent? Äh..varför. Orkar inte bry mig längre, orkar inte kriga for a loss cause liksom. Vem vet vad som händer? vem vet..Du kanske ändrar dig, men troligen kommer de inte att hända..
Vet inte riktigt om ja nöjer mig me mina fina ord me 'life goes on'..men ja antar att de gör de..eller..inte antar, jag VET att de gör det..men om man verkligen nu vill de..det är en annan fråga?

Fråga dig själv, vad skulle du göra? vad kommer att hända? No one knows..

På en annan topic, imorgon är de helg, är rätt så jävla skönt. Slutar vi 1. Dirr till gymmet o köra klart de man har missat denna vecka; Rygg och axlar..tror de blir lite mage också.
Sen är de väl hem o njuuuuta av helgen, fredagen blir nog rätt lugn om inget annat händer o sker..

Nu ska man väl försöka sova lite om man kan..försökte redan för drygt en timma sen..men kunde inte. Upp vi kvart i 5..
yay.

peace, jonte

RSS 2.0