R.I.P Robin <3

Var på begravningen idag, kom hem för inte så länge sen. SÅ jävla fint de var..De var du värd kusin. Kommer aldrig glömma dig.. Jularna, Öland på sommrarna osv..Hoppas du har de bra där uppe, du vet att du alltid kommer ta en speciell plats i våra hjärtan.

Saknar dig redan.






Sagan om ett falskt ideal

Sagan om ett falskt ideal,
Kommer du ihåg? De var nästan som igår, du stod där. Du fanns där. Du glänste. Du lös upp gatan du stod på, vacker som få. Blicken var på dig..

Varför känner du så? varför känner du alls? Du försöker vara perfekt, men varför ens försöka med de när du vet att du redan är de? ett falskt ideal som du skapade, men inte lyckades med.
Du går mot den enda stjärnan i världen, vandrandes tills du hittar den du verkligen sökte, den du ville ha.
En bekräftelse om förståelse, förståelse om allting & ingenting.
Men du hittar bara massa tankar som tar dig djupare ner i den avskyvärda depressionen. Du tittar upp, upp mot stjärnorna igen och fortsätter knata din väg..din egna väg uppåt.

Varför hittar du aldrig den du söker?

Försök förstå, sluta leta. Tänk lite på dig själv och hur du mår, fatta, du kan inte gå runt sådär. Du gör de bara värre om du vil att de ska vara skit. Tänk positivt så kommer du att förstå de verkliga livet.

De goda livet. De du lever just nu innerst inne, fasten inte har plockat upp de till ytan än.

Peace'


Rhodos08 mer kort!

Här kommer några mer kort from our trip ;

http://www.facebook.com/album.php?aid=2003521&l=a89f5&id=1539990517

I miss.

Var ute igår..och de var helt enkelt inte de samma. Vill tillbaka till Rhodos.

Rhodos 08 bilder!

http://www.facebook.com/album.php?aid=2003503&l=395b8&id=1539990517

Bara att gå in o kolla ;)

De här är sprit brorsan!

Hittade en bild, fler kommer sen!

   

Rhodos!

Long time no see. Tänka berätta lite om vad som har hänt och vad jag har gjort.

Kom hem igår från Rhodos, vilken jävla upplevelse. Så jävla skönt, ni anar inte! De hände ganska mycket Första dagen vi kom till vårat hotell, första krökrundan, fick vi en varning från hotellet för vi hade röjjt för mycket. Men vi lät inte de förstöra våran resa och semester.
Under tiden vi varit i Rhodos så har vi varit på fett många krogar, klubbar och mååånga många brudar, Norska brudar slår ribban högt. Dom är så jävla underbara om ja får säga de.
Plus att krogarna och klubbarna där nere äger dom från sverige. vi t.e.x gick till en bar gata 'Bar Street' de var en fett lång gata med bara barer och klubbar och MASSOR med folk, fullt röjj hela tiden där. öppet typ hela tiden, dom stängde vid 6-7 på morgonen. Sen fanns de dessutom några fina klubbar och barer vi gammla stan 'Old town' där spenderade vi också våran tid att shoppa loss.
Tiderna där nere var värda guld, vi levde som kungar. Vi kom hem vi 6 på morgonen, gick upp vi 10 för att gå ner till stranden för att sola och bada och bara ligga o steka. Sen efter de gick vi till hotellet och satte oss vi poolen dom har där. Sen så var de och fixa upp sig för att gå ut o käka på resturang, Vi kom hem till hotellet efter de och började förkröka för att TILL sist gå ut och röjja på stan och alla barer och klubbar.

De var lite av de vi gjorde, mer kan ja berätta sen när ja orkar. Bilder kommer upp snart också! Hold on!




Peace

RSS 2.0