Från pub till pub

Jaharu. Igår kväll..en mycket spännande dag/natt... från ställe till ställe..från en öl till mera öl! De är ju alltid nice! Eller hur.

De började i khäll, sen bärdes de av till gamla stan för att knata till Debaser, men tyvärr var de rätt så smockat där när vi kom, så vi beslöt oss för att gå från krog till krog, en öl på varje pub.
De var ganska så lyckat, massvis med öl är inte helt fel, heller inte med polare och bara snacka skit.

Sista stället vi var på hette Taverna Efes, ligger på Brunkebergstorg 3..jävligt schysst ställe faktiskt.
  
               (Måste verkligen skaffa en kamera!)

För festen är ju här!

Ja jävlar, här finns ju en blogg som man ska skriva lite i också, varit lite upptagen dom senaste dagarna med olika saker. Men de kommer mer snart!
Helgen blev snabbt till en måndag, sen var de back in buissnes..
Sista skivorna förra veckan..heh..vad kan man säga?
Nej men dom var lyckade om ja får säga de själv, alla hade mycket trevligt..trevligt folk, nya blickar möttes och fann varandra..men gled sakta men säkert bort lika snabbt, tyvärr. Liten flört bara? va hände? bla.

Goda dagars magi? njae, kanske.
Ett falskt förhopp om ett lyckat ideal..?
Dagarnas magi vet ja inte..men dagarna passerar förbi snabbare än någonsin nu tycker man, slutspurten för vissa i plugget och dom jobbar ihjäl sig..stackars själar!
'För vi har bara FESTEN kvar'?
för oss är de;
'För vi har bara FESTER kvar'! men de är väl bra de också?
Verkligen ångest med den där JÄVLA studenten. Man får väl inte försöka tänka på de så mycket..blir nog bäst så..Allting har ju en mening? eller..blä.

------
Kommande saker;
Fest...fest...FEST! Som sagt, livet är väl en fest?
EM
Öl mycket, mycket öl.
Rhodos! Fett me röjjröjjröjj!
Jobba i juni, juli, agusti.
Chilla väldigt mycket!
Brud? Jadu..vi får se vad som händer och sker, vill du?
------

Nej nu orkar jag verkligen inte va häromkring längre, Vi ses och höres.

Peace & love.

Passerandes förbi

söt, så vacker..Jag svär jag kan inte få henne ur mina drömmar, Att ha henne här vid min sida, som en lysande stjärna..Jag skulle offra alla dem tårar i mina ögon för henne..hon passerar mitt liv just nu..hon går där just nu..hon vet inte att hon är ljuset i mitt liv..För att ta hennes hand, att ta hennes värld..Visa henne den tid av sitt liv.
Så olycklig, så blyg och vacker..hon ser de inte själv..jag försöker..ljuset finns här..nånstans i alltet..Universum är en plats som är del av alltet, som hon går runt och runt i..alldeles förvirrad och ensam..
Du förstår inte, jag vill hjälpa dig..men jag kan inte.

När blir du verklig? när kommer du hit? var är du just nu? Sluta tänka och bara drömma bort sig

Lets do it!

Ecouté moi

Ett ideal om allting och ingenting

Konst..skulpturen som aldrig blir klar, ett evighetsarbete..ett uppbyggande från scrath..river om nått går snett. Men försöker alltid att rätta till problemet för att sedan börja om på nytt.

Början på något nytt är inte alltid lätt, de kan tära på ens liv..Men även vara bra, Vi vill försöka göra skulpturen perfekt..men egentligen är de jävligt svårt..definera perfekt..är de som en perfekt kyss?

En kyss.. underbara ögonblicket när två läppar möts, ett tecken..tecken på att vi är ett i allt de här, vi står här..vi är tilsammans..Vill du hjälpa mig göra min skulptur perfekt? göra livet perfekt..Vi två blir ett.

Ett ihophängande, allting snurrar som en karusell..runt... runt, om och om igen. Allting hänger ihop på nått vis..bara att inse.

Ett ideal om allting - och ingenting.

Snart är de slut

Fyfan va nice. Två studentskivor kvar att gå på, helgalna skivor har de varit...egentligen har man gått på för många, cashen försvinner ju jävligt snabbt, slösat ganska mycket dom här veckorna. Men de är ju sånt man får ta, de är ju bara och jobba för att få mer cashish!
Kommande skivan är ju på onsdag, sen är de ju den sista skivan på fredag, sen är allt slut och man äntligen kan börja spara lite pengar? haha..vi får väl se.

jävlar va taggad man känner sig nu - röjja rejält på dom sista skivorna nu, visst! (=

P,
j.

Don't bury your thoughts

Life is one big road with lots of signs.
So when you are riding through the ruts, don't complicate your mind.
Flee from hate, mischief and jealousy.
Don't bury your thoughts, put your vision to reality.
Wake up and live.


En bekännelse

Nu skriver jag här igen..en bekännelse, en sägelse.
Fyfan vad livet var enklare tidigare i livet, nu känner man sig instäng i allt. Allt som händer omkring sig, allt kommer och går såsom inget har hänt, lämmnat kvar en händelse och uppskurna minnen kvar.

Mycket har hänt i livet och mycke mer kommer att hända, mycket mer kommer man få lära sig och föra en del av visheten man får vidare. Försök bearbeta bort de onda, inte allt..för de är rättare sagt lite av de onda som håller oss kvar på jorden..eller?
Man ska inte ignorera sina riktiga vänner. Jag är en ganska komplicerad person..blyg och allt.. Men inte ska man stänga in sig i dåliga tankar som bara får en och må dåligt. Tänk positivt. Jag vet att de inte går ibland, men för de mesta..försök. De skadar ju inte.
Att glömmas..En ny dag att pasera..Jag avundar dig som vanknar upp imorgon med ett leende..Jag avundar dig som vaknar upp..Jag avundar dig som vaknar upp brevid någon du älskar..Jag avundar dig som inte gett upp hoppet..Jag avundar mig själv..Men samtidigt gråter jag åt mig själv.

Vill ha någon berdvid mig, att mysa med, att prata med..att veta att du finns här för mig. 
Vart är du min prinsessa? Min vän?


Åh

Varför kan inte vädret vara bra igen? liksom 25+ och sol. Finns de nå bättre? GIEF NU! Bort med skitvädret.


Vi åker bort!

Nej vad säger du..ska vi sticka? bara åka härifrån och låta alla andra vara..de vore bäst.

Wisdom, Prosperity, Peace, Harmony

             
(Klicka om ni vill se dom i större storlek.)

Wisdom
                       Prosperity                   Peace                         Harmony


Ganska schyssta. Funtar på och köpa några o sätta i rummet.
Wisdom, skönaste ju, tycker jag.

En helskön helg

De är inne att vara ute!

Vilket kanonväder de har varit asså! Så jävla skönt..ett smaktest av sommaren..tunna kläder, solbrillor, solen som steker, basket, öl, första doppet och polare..vad mer kan man begära?

chillar på livet just nu liksom!

I lördags efter en rundas basket så bestämde vi oss för att dra ner till bonäsbadet i kallhäll och bada lite!
När vi väl va där nere så gick de inte snabbt alls, vi gick ned till bryggan..stod väl...nja drygt 10min på bryggan innan någon av oss våga hoppa in.(haha)
Men...Efter en stunds tänkande så hoppade vi i! De va ganska kallt men de var jävligt uppfriskande. jävligt skönt..
Vi kom upp jävligt snabbt efter ihoppet, snabbaste jag har sett på länge faktiskt!
Har ni badat än?

Hoppas att de kommer vara lika varmt i sommar. Men man vet ju aldrig med en 'svensk' sommar tyvärr...


Annas Hund! Ganska roligt och se den bada. :)Promenix med Annas hund Dixie, de var ganska roligt och se henne bada.


En i ditt liv

En milstolpe i ditt liv. En vändpunkt för mitt.. Ett uppvaknande för min själ..
Du har stått där länge, väntandes på svaren..på en hjälpande hand..Men ingen vill hjälpa, alla är så upptagna av sig själva, så jävla egoistiska..patetiska människor som inte vill göra ett shit.
Men du fortsätter att stå vid kanten..vid stupet..i väntan på att nån ska ge dig ett litet knuff..eller kanske till och med hjälpa dig. Du måste tro på dig själv..kämpa för att komma upp. Jag tror på dig..jag har alltid trott på dig, kommer alltid vara vi din sida, kommer aldrig lämmna den. Du är för underbar för att gå förlorad..
Men du förstår inte, jag vill inget illa. jag vill bara finnas där för dig..men..men..de är det ja inte har varit..du har knuffat bort mig, jag försöker..tro mig. Men återigen..de va du som befriade mig.. befriande oss från våra vingar.. jag gav dig allting, du gav mig allting..Nu är de skilda världar. Vi lever våra liv..Jag vill igentligen att allt ska vara som förut. Men de kommer de aldrig bli tyvärr.
För de som har varit..för dig och mig.


Ett nytt kapitel

Äntligen..eller nej..kanske.

Ett nytt kapitel i livet har öppnats, men ej så har de andra kapitlet innan hunnit gjort klart sitt slut än. Vad behöver vi igentligen göra så att vi får de bra? Ta mer risker? leva lite farligt? ta de lungt och tänka igenom igentligen vafan vi håller på med? 
Problemet är inte bara att vi saknar en användbar definition av lycka, utan är mycket mer djupgående. De är mycket förrvirring på den fronten..

Varför låta en bestämma över din lycka i livet? Varför ska en person bestämma, alla går sin egen väg, alla lever olika liv. Låt ingen få bestämma över ditt liv, fuck de. Vandra din egen stig och gör dina saker..ge dig själv lite lycka kompis.

Livet är verkligen en gåta..men en sak som är solklar är att våra tankar bestämmer över våra liv..Hur vi lever idag, varför vi är ledsna..våran depression och så vidare.
Så de ända logiska borde vara att tänka mindre?

Eller?

RSS 2.0