Tänka om. Planera nytt. Nya tag.

Tänka om. Planera nytt. Nya tag.
Ny framtid man gör. Ångrar beslut man gjort fel. Ångrar smärtan man har gjort mot folk..
..man lever länge? de här är bara början till en slut som kommer senare i åren..de är långt dit..man lär sig utav sina misstag..lär sig att inte göra om dom..de goda och de väldigt dåliga..men man måste gå vidare för att kunna göra sånt..mister fina vänner..de får inte hända..speciellt till en ny vän. sorry för allt. I mean it. I screwed up.





Men ja tackar dom som ställer upp och håller en på plats under svåra tider. Utan er är ja fan ingenting.

Friends and family, peace&love<3

You can either regret or rejoice

Jag har lärt mig att om du måste lämna en plats du har bott i och älskat..där alla dina gårdagens beslut är begravda djupt, låt det inte på något sätt sakta ner dig, lämna de så snabbt du kan, aldrig vända tillbaka och tro att en timme du kom ihåg, är en bättre timme.
...Egentligen är de inte så? eller? stanna, kriga och satsa på nya mål..man måste ju försöka? De är du själv som kan göra de bättre?
De ja lärt mig..20 år har redan gått kompis. Är de försent eller är de här bara början?



peace. j.

Angels fall first

Ett nytt kapitel som snabbt blev knas..nya ideal som aldrig kom fram rätt..rädda dig själv..ett försök men misslyckades..jag verkar inte veta nånting längre..jag behöver dig. Men de förstår du inte..de börjar bli kallt nu..ryggen mot kylan..tittar bak och blir till sten..ställer mig upp..de går tungt..sakta..och de känns som man faller igen..den långa raka vägen blev helt plötsligt en stor omväg till de sämre..till den plats ja hör hemma? Jag vill inte..vet inte hur ja fucking känner längre..du är helt underbar..jag-fuck-ing-förstår inte. You dont dig me i guess.

Men ja ska väl vara glad, för du är det nu..Bara du är lycklig så kommer de bli bra.



Ska väl gå nån sväng innan ja slaggar. peace på er.

j.


Sleepless nights

Vill verkligen bara sova nu, men work work kallar..eftersom ja inte kom igår så måste ja gå idag. bleh. har verkligen ingen motivation nu.

..

Ord kan inte beskriva hur ja känner nu.
Varför mår man inte bra för? vad är de som tar ner dig? fanfanfan..Kan forfarande inte fatta vad egentligen som hänt..du fick en andra chans nu..men de kunde gått illa. du kunde ha dött..
Vill sova..men jag kan inte..ligger bara o tänker på dig...ångestångestångest. FAAAN.

Saga om inspiration, om att få allting

Inspiration är svårt att få? nej..tänk efter igen..gå ut i världen..du ser inspiration överallt..idealen kommer fram..du gör en plan, startar att planera..du perfektionerar allting..detaljerat in i minsta detalj..ingenting kan gå snett nu.

Inspirationen du fick..planen gick..du fick ditt..men känner ändå en grop, ett hål i marken som du försöker klättra ur när du har allting i världen...
..du fick ditt..men till vilket pris prinsessan? var de värt de? få allting i världen men ändå känna den där ångesten..tvekan av de perfekta livet alla vill så gärna ha..

Jag väljer hellre att ha lite av världen än allting..du förstår inte..de fuckar ur i din hjärna..allting blir svart..du tänker inte klart..allting runt om styr dig..du styr inte dig själv längre..du..du..har..försvunnit.
..lost i din egna drömvärld prinsessan..fortfarande passionerad av de perfekta livet..att få allting..tyvärr.. de funkar inte så..

Offrar du din egen lycka för 'de där'? tycker du att de är värt att få allting i världen men ändå känns den stora ångesten? Du är inte lycklig..vi möts nån dag igen..när allt är som de ska..när du har kommit på vad de verkliga livet handlar om, de som gör DIG lycklig och stark..



peace&love. j.

Livet är en lek. So play it.

Ibland går de snett..bara ner..men varför? Tänk dig igenom de noga min vän..Idealet man lagt upp har försvunnit ut i de eviga, om du nån gång spanar upp mot stjärnorna kommer du kanske se, men de finns ju så mycket, för mycket för att lägga märket till...Impulsen går på högvarv..vart ska du? vart vill du? samtidigt som du vandrar den långa milen mot evighetens lycka..livets stora hemlighet är egentligen ingen hemlighet..alla vet vad de är. Innerst inne. Du måste bara tänka djupt, nån dag hittar du rätt..
Lev för dagen..lev för morgondagen, lev för igår..vad fuck är de för filosofi som nån har kommit på? Jag förstår inte..citerade ofta de..tyckte de stämde in på min vardag förut, de gör de inte för jag lever dagen som de vore den sista..eller är de same shit som jag skrev i början? Förvirrande..så förvirrande..för mycket tankar som fuckar upp en..Vad är bäst för mig? vad är bäst för dig? jag ska bry om mig själv mer..måste göra de..annars kommer de gå åt helvette. Sluta upp med allt. focusera mera..återgå till ett normalt liv. DE HÄR ÄR ETT NORMALT LIV.

...Funkar. jag har lärt mig. Livets stora hemlighet..vet ni vad? att inte bry sig ett shit..Lev inte för dagen..Ta dagen i dina egna händer..låt inte livet styra dig..de är du själv som ska styra de..om du vill ha de bra..skaffa ett bättre liv..starta ett nytt kapitel..gör något nytt..skit i de andra, bara glöm bort dem.

..De har jag gjort..finns alltid ljusare stunder i livet..sök efter de..va glad..tänk positivt..gör kul grejer liksom..De blir bättre..allt löser sig om man bara själv VILL.

Livet är soft..livet är en lek.

So play it.



peace.j



RSS 2.0