Saga om inspiration, om att få allting

Inspiration är svårt att få? nej..tänk efter igen..gå ut i världen..du ser inspiration överallt..idealen kommer fram..du gör en plan, startar att planera..du perfektionerar allting..detaljerat in i minsta detalj..ingenting kan gå snett nu.

Inspirationen du fick..planen gick..du fick ditt..men känner ändå en grop, ett hål i marken som du försöker klättra ur när du har allting i världen...
..du fick ditt..men till vilket pris prinsessan? var de värt de? få allting i världen men ändå känna den där ångesten..tvekan av de perfekta livet alla vill så gärna ha..

Jag väljer hellre att ha lite av världen än allting..du förstår inte..de fuckar ur i din hjärna..allting blir svart..du tänker inte klart..allting runt om styr dig..du styr inte dig själv längre..du..du..har..försvunnit.
..lost i din egna drömvärld prinsessan..fortfarande passionerad av de perfekta livet..att få allting..tyvärr.. de funkar inte så..

Offrar du din egen lycka för 'de där'? tycker du att de är värt att få allting i världen men ändå känns den stora ångesten? Du är inte lycklig..vi möts nån dag igen..när allt är som de ska..när du har kommit på vad de verkliga livet handlar om, de som gör DIG lycklig och stark..



peace&love. j.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0