Pojke halshuggen av berg- och dalbana.

Ville bara dela med mig en grej som ja läste på aftonbladet idag;

'

En 17-årig pojke blev halshuggen av en Batman-inspirerad berg- och dalbana i Austell, Georgia USA på lördagen.

Pojken ska ha tappat sin keps och klättrat över två stängsel för att hämta den när åkattraktionen träffade honom med full kraft, rapporterar nyhetsbyrån AP.  - http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2785476.ab

Helt sjukt ju att sånt händer, och tänk på familjen och alla människor som stog och fick vittna de hela..vilken hämsk upplevelse. Men vad ska man säga..'klättrade över två stängsel för att hämta hans keps..' hmm...Kunde ingen ha stoppat honom eller sagt till honom?

Synd att ett så ungt liv dött. De är ju bara helt fel att sånt händer.


-----

Nej nu är de tillbaka och kolla fotbollen igen, Får se om Torres gör ett till mål eller inte. Bra match hur som helst. Men än är de 40min kvar. Hoppas den blir bättre. Tippade 3-1 till tyskland.


Workout

- Movement is a medicine for creating change in a person's physical, emotional, and mental states. 

Midsommar

Goda dagar drar förbi. Men många mer kommer!

Fyfan va skön midsommar de har varit, man hade ju inte tänkt sig och dricka denna helg, utan att ha en liten nykter helg, men de blev visst inte så. meeen, de blev roligt fast man bröt de löftet. Familjen, vänner, dricka och ha skoj, och bara allmänt slappa i de fina vädret som vi hade

Spenderade tiden i Öland


        
Stranden

    
Huset

Nej blir väl kolla klart på spanien - italien sen film och sova, tyvärr så är de söndag och de menas med att de är måndag imorgon, vilket är en jobbdag, och då ska man jobba!



..

Grattis sverige, ni har gjort de igen. Så jävla kasst

Ett intryck

En rutin som går runt och runt..dagen som sakta men säkert blir till natt, ett hjältedåd som då och då ger dig styrka, ger dig en ny uppfattning om vad den riktiga meningen är, om allt och..såklart ingenting. En dröm om vad som helst..fina, skrämmande drömmar.
Den dagliga rutinen som följer en resten av livet om man inte gör nått åt den, en demon..en ond sida, men med ett gott hjärta och själ..en fråga om bekräftelse..som du fortfarande inte vet nått om. Inget svar, ingenting.
Vad vet du? Vad vet jag?
Vi har våra drömmar, vi har något att kämpa för här i livet, vi har en framtid? Vi försöker hjälpa oss själva med att visa att vi är starka, att vi inte ger vika och lägger oss ned så fort nått ont händer..sluta drömma, gör något av allt, skapa ett riktigt liv, de du vill göra. De är det du måste kämpa för.
Gör ett intryck för dig och oss alla. Vi alla kan om vi bara vill..de är väl så sant så.
En symbol som kärleken och livet, en rutin som evigt kommer cirkulera vid dig, igentligen ett falskt ideal. Varför ska man försöka kämpa. Släpp de kompis och börja på ett nytt kapitel..de förbättrade och förhopppningsvis smartare valet.
Identifiera dig inte med andra, vi alla är olika, vi alla är lika mycket värda, vi alla är speciella på våra egna sätt..hur vi lever, hur vi uppfattar saker, hur vi helt enkelt funkar. Förblinda dig inte i deprimerande idioti. Du har makten själv min vän.

Lev livet så länge de varar, Fullt ut. Stanna bara inte upp. Förtsätt att knata din stig.

----

Jo juste. Har inte haft så mycket tid att uppdatera om vad som händer och sker..meeen. Sanningen är att ja helt enkelt inte har haft tid, men de fick bli en liten skrivning idag när man kom hem.

Njuuut nu. Men glöm inte, LEV LIVET!


förbrylla dagen

Någon som bryr sig lite extra - fråga nångång hur de är?
Alla kommer och går..varför? Kom hit..förbrylla dagen med solsken, hjälp mig att göra oss bättre, göra en bättre värld..alla ska väl prata med varandra..dom närmaste allefall? lite för ofta? antingen eller...kanske. Tänk på vad du gör kompis..ge dig själv lite självförtroende..Vill hjälpa andra så mycket. Men alla har de så jävla bra? Du har ett bra liv, va glad för de. Du är värd..underbar. allting, lev ditt liv..nångång kommer allting att falla på plats och du lugnar ner dig. Då kanske vi förstår hur läget är..hur allting kommer att börja, hur allting kommer att sluta....hur vi dör..tillsammans?

Jaaavisst... Peace' ouf maffacka´s

2010!

Jadu..de är inte långt kvar nu tills alla tar studenten..onsdag-torsdag-fredag..olika utspring..olika bjudningar och mottagningar..Känns fortfarande ångest att man inte själv tar studenten detta år. Men man har ju sig själv att skylla, :/  Ångest.

Meeeen, en mycket smart och fin tjej sa till mig;

'äh :) känn inte så, du jobbar ju själv på att ta studenten, bättre det än att bara hoppa av och sumpa det,
du får se det såhär.. du har ditt roliga kvar
..'

Tack. mycket bra ord, vid rätt tillfälle också! :)

Men kan ju bara önska alla studenter lycka till och hoppas att ni får en lyckad fest dag/kväll.

Nått så rätt..var fel.

Känslor..varför finns dom? hjälper dom med någoting här i livet? rätta beslut? ett ideal om skillnaden mellan gott och ont? hatet och kärleken?
Nej..man ska inte lite på sina känslor, dom kommer tillbaka och fuckar upp ens liv...en bekräftelse om hur de verkliga livet känns ibland..för de mesta..
Ikväll kände jag demonen komma upp igen, de som verkligen inte fick hände..hände...Men var de egentligen bra? ja tror de..

Mår man dåligt? mår man bra av de man gjort? Man känner väl inte ett piss..hur du en stod där, vacker som få...nej de va både inte gott eller ont...bara ångest.
De kändes som förr..för en liten stund.
Ett hugg i själen..ett hugg i vad man trodde var så bra..varför tror man att saker ska bli bättre? varför tror man att de man byggt upp inte kan falla åter igen..de som en gång var så bra..så underbart...

Nu sitter man här igen, återtänkande på allting, varför..så mycket varför.
Gamla sår har dygt upp, de som var nergräft kom upp.. upp ur graven..och som sakta rasade ner igen.
Jag får väl gratta mig själv för de som ja gjort..jag trodde för mycket, jag fick en ide som var så bra i tankarna..som fick oss att funka igen..NEJNEJNEJ..så funkar inte livet..man ska inte tro på nått jävla skit alls, allting kommer med ett hugg tillbaka i sig själv.

Nej skit i detta nu, uteslut de från dig själv. De var väl bra att göra de allefall? eller vad säger du, roligt att träffas.

Man ska leva för dagen
, inte leva i en drömvärld...tro inte på ett skit..tro inte på vad en annan säger till dig..gör vad du vill..gör de du känner är bra..gör de som får dig att känna dig levande..så att du fortfarande mår bra.
De är de bästa du kan göra mot dig själv.

Få inte för mycket luft, få inte en ide som du vet kan få ett bakslag i dig.

Att du fortfarande finns..

för oss..för er alla där ute i världen.

De är en ny dag imorgon, nya och friska tag! visst. Pusshej


P,
j.

RSS 2.0