Nått så rätt..var fel.

Känslor..varför finns dom? hjälper dom med någoting här i livet? rätta beslut? ett ideal om skillnaden mellan gott och ont? hatet och kärleken?
Nej..man ska inte lite på sina känslor, dom kommer tillbaka och fuckar upp ens liv...en bekräftelse om hur de verkliga livet känns ibland..för de mesta..
Ikväll kände jag demonen komma upp igen, de som verkligen inte fick hände..hände...Men var de egentligen bra? ja tror de..

Mår man dåligt? mår man bra av de man gjort? Man känner väl inte ett piss..hur du en stod där, vacker som få...nej de va både inte gott eller ont...bara ångest.
De kändes som förr..för en liten stund.
Ett hugg i själen..ett hugg i vad man trodde var så bra..varför tror man att saker ska bli bättre? varför tror man att de man byggt upp inte kan falla åter igen..de som en gång var så bra..så underbart...

Nu sitter man här igen, återtänkande på allting, varför..så mycket varför.
Gamla sår har dygt upp, de som var nergräft kom upp.. upp ur graven..och som sakta rasade ner igen.
Jag får väl gratta mig själv för de som ja gjort..jag trodde för mycket, jag fick en ide som var så bra i tankarna..som fick oss att funka igen..NEJNEJNEJ..så funkar inte livet..man ska inte tro på nått jävla skit alls, allting kommer med ett hugg tillbaka i sig själv.

Nej skit i detta nu, uteslut de från dig själv. De var väl bra att göra de allefall? eller vad säger du, roligt att träffas.

Man ska leva för dagen
, inte leva i en drömvärld...tro inte på ett skit..tro inte på vad en annan säger till dig..gör vad du vill..gör de du känner är bra..gör de som får dig att känna dig levande..så att du fortfarande mår bra.
De är de bästa du kan göra mot dig själv.

Få inte för mycket luft, få inte en ide som du vet kan få ett bakslag i dig.

Att du fortfarande finns..

för oss..för er alla där ute i världen.

De är en ny dag imorgon, nya och friska tag! visst. Pusshej


P,
j.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0