Ett intryck

En rutin som går runt och runt..dagen som sakta men säkert blir till natt, ett hjältedåd som då och då ger dig styrka, ger dig en ny uppfattning om vad den riktiga meningen är, om allt och..såklart ingenting. En dröm om vad som helst..fina, skrämmande drömmar.
Den dagliga rutinen som följer en resten av livet om man inte gör nått åt den, en demon..en ond sida, men med ett gott hjärta och själ..en fråga om bekräftelse..som du fortfarande inte vet nått om. Inget svar, ingenting.
Vad vet du? Vad vet jag?
Vi har våra drömmar, vi har något att kämpa för här i livet, vi har en framtid? Vi försöker hjälpa oss själva med att visa att vi är starka, att vi inte ger vika och lägger oss ned så fort nått ont händer..sluta drömma, gör något av allt, skapa ett riktigt liv, de du vill göra. De är det du måste kämpa för.
Gör ett intryck för dig och oss alla. Vi alla kan om vi bara vill..de är väl så sant så.
En symbol som kärleken och livet, en rutin som evigt kommer cirkulera vid dig, igentligen ett falskt ideal. Varför ska man försöka kämpa. Släpp de kompis och börja på ett nytt kapitel..de förbättrade och förhopppningsvis smartare valet.
Identifiera dig inte med andra, vi alla är olika, vi alla är lika mycket värda, vi alla är speciella på våra egna sätt..hur vi lever, hur vi uppfattar saker, hur vi helt enkelt funkar. Förblinda dig inte i deprimerande idioti. Du har makten själv min vän.

Lev livet så länge de varar, Fullt ut. Stanna bara inte upp. Förtsätt att knata din stig.

----

Jo juste. Har inte haft så mycket tid att uppdatera om vad som händer och sker..meeen. Sanningen är att ja helt enkelt inte har haft tid, men de fick bli en liten skrivning idag när man kom hem.

Njuuut nu. Men glöm inte, LEV LIVET!


Kommentarer
Postat av: emma

låter kul att spendera midsommar på öland :)

hoppas du får kul.

Haha själv kommer min midsommar bli. hmm tråkig.

är sjuk så kommer vara ensam hemme med jycken ..Hehe

2008-06-19 @ 11:03:05
URL: http://enlitentax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0