Rhodos!

Long time no see. Tänka berätta lite om vad som har hänt och vad jag har gjort.

Kom hem igår från Rhodos, vilken jävla upplevelse. Så jävla skönt, ni anar inte! De hände ganska mycket Första dagen vi kom till vårat hotell, första krökrundan, fick vi en varning från hotellet för vi hade röjjt för mycket. Men vi lät inte de förstöra våran resa och semester.
Under tiden vi varit i Rhodos så har vi varit på fett många krogar, klubbar och mååånga många brudar, Norska brudar slår ribban högt. Dom är så jävla underbara om ja får säga de.
Plus att krogarna och klubbarna där nere äger dom från sverige. vi t.e.x gick till en bar gata 'Bar Street' de var en fett lång gata med bara barer och klubbar och MASSOR med folk, fullt röjj hela tiden där. öppet typ hela tiden, dom stängde vid 6-7 på morgonen. Sen fanns de dessutom några fina klubbar och barer vi gammla stan 'Old town' där spenderade vi också våran tid att shoppa loss.
Tiderna där nere var värda guld, vi levde som kungar. Vi kom hem vi 6 på morgonen, gick upp vi 10 för att gå ner till stranden för att sola och bada och bara ligga o steka. Sen efter de gick vi till hotellet och satte oss vi poolen dom har där. Sen så var de och fixa upp sig för att gå ut o käka på resturang, Vi kom hem till hotellet efter de och började förkröka för att TILL sist gå ut och röjja på stan och alla barer och klubbar.

De var lite av de vi gjorde, mer kan ja berätta sen när ja orkar. Bilder kommer upp snart också! Hold on!




Peace

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0