En dröm

En upplevelse..Kan man ha den perfekta drömmen? Varför drömmer vi? Den där såkallade REM-sömnen..varför? Innehållet i våra drömmar, slump eller budskap från det undermedvetna? Kan något sånt hända på riktigt? Vill hjärnan förbereda kroppen inför kommande händelser som hjärnan anser vara troliga?

Jag drömde idag om dig, igen..

Önskar att de va som för några veckor sen, fyfan va ja saknar de, saknar dig.. fan alltså, att man kunde bli så involverad i nått sånt litet som de vi hade. Vill glömma, men ändå inte. De funkade ju inte, kan du säga varför? De får bli som de blir..Kanske låter dumt.. Jävligt osmart, men ja finns här för dig. Du kanske inte bryr dig om mig längre..men de är som de är..Bara du är lycklig så är jag nöjd..så kommer livet sluta bra? jovars.


Annars så har helgen varit ganska soft faktiskt. Man fick väl en hel del gjort.
Jobba måndag tisdag, sen är de jul, så då är de lite ledighet..skönt, tror man behöver de..har blivit ganska mycket på sistånde, jobba sen träning har tagit ganska så mycket tid. Men de är väl ganska bra, så man slipper tänka på annat, de som händer runtomkring och de man har i huvudet. Pallar igentligen inte me så mycket just nu, nu vill ja bara njuta av tiden..vem vet kanske de blir bättre om du kommer tillbaks, när du kommer tillbaks? tror inte de..eftersom du har avslutat de kapitlet som vi hade. Men vem vet? Life goes on.

peace-j.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0