började me att bara köpa snus

En vit helg? och då menar ja inte de som stod i tidningen, med massa snö, jag menar en vit helg, inge dricka, ingenting.

Men så blev de inte tyvärr, på lördagen behövde vi snus, så ja o pb drog ner till centrum o chilla lite o köpte snus, några polare hörde av sig o sa att dom satt vi eagle, så vi tänkte att vi kunde lika gärna tagga dit och kolla läget..
Så vi gick dit, dom kröka som de inte fanns något imorgon, man blev ganska taggad, så man tog sig några öl där, men skulle inte ut efter eagle i kallhäll.

Men så blev de ju inte..Dom sa att de var bartömning i Emils i jakan fram till jul, billig xider o öl är inte helt fel, visst? Vi gick dit, va där i typ 10min köpte 4 cider/öl, men stämningen sög tyckte vi, så vi taggade till Pergola iställe, mer öl där, mycket mer!

Sen vi 1 tiden när dom stänge sa vi att vi inte pallade dra till MP, short om cash vi julrushen o allt ju. Så vi pratade ihop oss med två brudar och drog hem till dom på så kallad 'efterfest' men vi satt mest bara o prata, så vi kan säga att vi chillade där bara.

Vi tog 4 bussen hem. Var en ganska soft kväll faktiskt, även fast de blev lite mycket drick


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag sa ju att du skulle ändra dig ;)haha, du skulle nog aldrig klara av att ha en vit helg :p Puss

2008-12-14 @ 18:50:11
URL: http://malinmanninger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0