2009 nytt liv, nya tag!

Allting blir till de förgångna, ett nytt år, en ny kommen tid, nya händelser. 

Snart är de inte längre en ny vecka..ingen ny dag..ingen ny timme på de här året. Utan de blir ett nytt år. Ett bättre år? Tänk efter på dina misstag från de här året och glöm dom inte, gör inte samma misstag.
Igentligen ska man inte säga så, för utav dina misstag så lär du dig? Du själv växer en del..eller gör man verkligen de? lär man sig något utav alltet? jo men visst, om man vill.

De här är chansen att ta nya tag, så gör de! Om du inte vill hamna i samms sits som förut.


Allt som allt så har 2008 varit ett jävligt bra år, fasten de har gått jävligt snabbt, vissa saker har vänt upp och ner på hela livet, men de är sånt man får ta också..som sagt, man lär sig ju utav de!

Lite av 2008 memories, <3
Helt klart värt att stå först...Rhodos, fyfan va klockrent de var, kommer nog aldrig glömma de, klubbarna, barerna, norska flickor, ouff. Utomlands 2009? hehe.
Sen är de ju de gamla vanliga, de nya sköna folket man har mött, gammalt ansikte som nytt, utan er är ja ingenting asså!
Ny lya man har fått. Klart ett på topp också. Jävligt skönt, men man vänjer sig fortfarande..sen för att göra livet 'helt perfekt' så skaffa flickvän? finns en, men de funkar väl inte, så vart är du?
Kommit igång med träningen i september. Man känner sig mycket bättre på alla sett o vis.
De är ju så mycket mer o nämna..resten är i tankarna :)


peacè. j


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0