snabbare med allt mer fart

Andra september 2009..tiden bara går och går..snabbare med allt mer fart framåt..Börja tänka på framtiden och vad den har o vänta..såsmåningom kommer allting som en fucking sten fallandes mot en..men man ska väl inte tänka på framtiden..tänk iställe på morgondagen, lev för den.

Vill försöka få dig att förstå att allt är värt att satsa på, men ändå förstår ja dig när du inte vill..du..du är fan underbar och snäll. It's true..Du har haft de jobbigt..ännu jobbigare med de här? vill inte att de ska vara så..vill att du ska må bra och ha kul i livet..man lever bara en gång..misstag är misstag som går att reparera, allt går vidare om man bara vill..livet är inte lätt eller svårt..de är nånting där i mellan som nån gång släpper lös de onda eller goda i livet..Du är fan guld värd..vill inte bara förlora dig. Belive it or not.

Idealen man har i huvudet går fortfarande att finslipas..vad händer sen? hur kommer allt gå? springandes bort från den långa mörka vägen mitt i staden där bara lamporna ute vid kanten halv-lyser..run to the light..spring mot ljuset..de eviga..de som håller föralltid. Kan vi inte göra de?



peace. j.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0