bortom horisonten där markytan och himelen möts!

Nya hopp kommer vardag..idealen, inspirationen, om allt och lite till..
Ny dag, kallare..blåsigare...allmänt bortom horisonten där markytan och himelen möts..solen går sakta men säkert ner..de blir mörkt..allt för mörkt...allt man ser är lamporna som lyser upp stan uppifrån som strålkastare..Varför är vi här? varför är jag här med dilemmat överlevnad..svåra beslut som inte kan fattas, Idéerna..idealen rättare sagt går upp i rök.

Bestäm dig för något nytt, förnekelse av alla skäl..vandarar runt i cirklar om hopp om att allt är bra, du är bra..jag är bra..vi är bra? nej skit i de vetja. jag vet att du lever, jag lever fan också. Tar en dag i taget, lever upp till den..överskattar den..lyckan kommer..men vandrar snabbt iväg.

Nooo...

Dont give up..ge aldrig upp. Den saken är klar, kämpa tills du dör. Alltid.
Förnekelse kan skapa oro, besvikelse kan skapa en sorts depression..hat kan leda till död. Fuck de..tänk aldrig så..ta fram hoppet du har inom dig och släpp ut de..skapa frid med dig själv..släng ut dina inre demoner..vi alla har dom väl? låt dom inte ta över dig. Var stark..starkare än dom...du vet att du kan...alla kan!

Njut medans du kan, gör de du vill..bara du..låt inte en jävel komma emellan. kämpa för de du vill ha, om du verkligen vill ha de..livets gång rullar bara en gång..du har en chans.

Take it or leave it. It's all up to you.
I need you to be strong..for me..to me..
Come, lets go!




På några andra notes så är de ju bloggarnas dag idag..söndag, de är väl rätt..
Ny vecka väntar..ny jobbvecka..är väl lite sådär, men äntligen har man kommit nästan bort från sjukligheten så man kan börja träna imorgon igen, woho!

peeeace. j.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0